Index Varainhoito – riippumaton toimija

Index Varainhoito on suomalainen, yrittäjävetoinen varainhoitoyhtiö. Index Varainhoito on Suomen ainoa suoraan indeksisijoittamiseen erikoistunut yritys. Henkilöstö omistaa enemmistön yhtiöstä ja meillä työskentelee Suomen kokenein ja monipuolisin ETF- ja indeksisijoituksiin erikoistunut tiimi. Emme myy omia tuotteita, vaan olemme täysin riippumaton varainhoitoyhtiö.

Vastuullista varainhoitoa

Haluamme olla aidosti erilainen varainhoitaja ja tarjota henkilöstörahastoille selkeätä, vastuullista ja asiakaslähtöistä varainhoitoa. Olemme täysin avoimia ja läpinäkyviä sekä sijoitustoiminnan että kustannusten osalta. Index Varainhoito on hyväksytty vastuullisen sijoittamisen periaatteita (UNPRI) seuraavaksi sijoituspalveluyritykseksi.

Index Varainhoidon sijoitustoiminnan lähtökohtana on saavuttaa asiakkaan varoille markkinatuotto mahdollisimman alhaisin kustannuksin. Indeksisijoittaminen tarkoittaa sijoitussalkun toteuttamista mahdollisimman kustannustehokkaasti, mahdollisimman laajasti hajauttaen sekä minimoiden sijoittamiseen liittyvät riskit mahdollisimman hyvin.

 

”Sekä suurten että pienien sijoittajien tulisi pitää kiinni matalien kustannusten indeksirahastoista”

Warren Buffett - Helmikuu 2017 -

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja indeksisijoittamisen hyödyistä!

Petri Pohjanoksa                                     

Johtaja, varainhoito                                 

040 55 87 661                                        

petri.pohjanoksa [ät] indexvarainhoito.fi     

 

www.indexvarainhoito.fi