Valmennus 18.1.2023 Helsinki & Online: Johda numeroilla - älä tunteella. Osa 2

JOHDA NUMEROILLA – ÄLÄ TUNTEELLA, OSA 2 

Pitkäjänteinen sijoittaminen perustuu hyvään suunnitteluun, selkeään toteutukseen sekä systemaattiseen seurantaan. Riskienhallinta on keskeisessä roolissa kaikissa vaiheissa. Täten onkin tärkeätä huolehtia, että sijoitussuunnitelma on realistinen ja ajan tasalla. 

Lisäksi on tärkeätä, että käytännön sijoitustoiminta vastaa kaikissa tilanteissa kirjallista sijoitussuunnitelmaa. Sijoitustoiminnan seurannan osalta huomio kiinnittyy kykyyn löytää ja tulkita salkkuraporteilta olennainen tieto sekä johtaa sijoitustoimintaa ja riskienhallintaa lukujen avulla. 

Valmennuksen tavoitteena on antaa kohderyhmälle ymmärrystä sijoitustoiminnan mahdollisuuksista ja riskeistä sekä antaa selkeitä työkaluja luottamustehtävän vastuulliseen hoitamiseen. 

Järjestämme kaksi valmennustilaisuutta, joissa vaiheittain syvennytään sijoitussuunnitelman tekemiseen, käytännön sijoitustoiminnan toteutukseen sekä seurantaan.

• Suunnittelu: - keskiviikko 14. joulukuuta 2022 

• Toteutus ja seuranta - keskiviikko 18. tammikuuta 2023 

Kenelle tarkoitettu:

Valmennus on suunnattu henkilöstörahastojen hallituksen jäsenille ja asiamiehille, valtuustojen jäsenille sekä potentiaalisille toimijoille, jotka suunnittelevat oman henkilöstörahaston perustamista.  

Asiantuntijat: 

Kalle Anttila, operatiivinen johtaja, Index Varainhoito

Petri Pohjanoksa, Partner, Index Varainhoito 

Aika: 

Keskiviikko 18.1.2023 klo 9.00–10.30. Aamukahvi tarjolla klo 08.30 alkaen

Paikka:

Index Varainhoito (Kanavaranta 9, Helsinki) ja Teams

Merkitse päivä kalenteriisi, ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

 
1 Alkaa 2 Valmis
Ymmärrän, että ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn antamieni tietojen käsittelyn ja tallentamisen Suomen henkilöstörahastot ry:n järjestelmään. Tietoja voidaan käyttää tapahtuma- ja jäsenviestintään tai kyselyihin. Ymmärrän myös, että tapahtumiamme saatetaan tallentaa joko osittain tai kokonaisuudessaan. Tallenteita saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Suomen henkilöstörahastot ry varaa oikeuden ohjelman ja toteutuksen muutoksiin. Hyväksyn, että nimeni/sähköpostiosoiitteeni näkyy muille osallistujille, ja että saan kalenterivarauksia seuraaviin tapahtumiin. Tämän voin halutessani kieltää ilmoittamalla siitä. Tapahtumin osallistujamäärä on rajoitettu.