Elite Palkitsemispalvelut Oy – rahastomuotoisen palkitsemisen asiantuntija

Elite Palkitsemispalvelut Oy on palkitsemisen monipuolinen asiantuntija, jossa työskentelee Suomen kokeneimmat rahastomuotoisen palkitsemisen osaajat.

Hoidamme rahastojen perustamisprosessit joustavasti ja kustannustehokkaasti, sekä tarjoamme täyden palvelun hallinnointikokonaisuuden, johon voidaan kytkeä myös konsernimme tarjoamat, henkilöstörahastojen tarpeisiin suunnitellut varainhoitopalvelut. Osana hallinnointipalvelua tarjoamme asiakasrahastoillemme myös kattavan varainhoidon kokoomaraportointipalvelun.

Elite Palkitsemispalvelut Oy:n ammattitaitoon luottaa jo 50% suomalaisten henkilöstö-/palkkiorahastojen kokonaisjäsenmäärästä - asiakasrahastojemme jäsenmäärä on runsaat 50 000. Nopean kasvun taustalla on avainhenkilötiimin 30-vuoden kokemus henkilöstörahastotoiminnasta, aktiivinen asiakaspalvelu sekä alan uusimmat hallinnointijärjestelmät ja niiden mukanaan tuoma toimintavarmuus ja asiakaskohtainen muokattavuus.

Rahaston jäsenten verkkopalveluun tunnistaudutaan turvallisesti verkkopankkitunnuksin ja palvelu on käytettävissä myös mobiililaitteilla.

Tarjoamme osana hallinnointipalveluamme yritysten henkilöstöhallinnon käyttöön kehittyneen jäsentietojen päivitysjärjestelmän, joka tuo helppoutta ja joustavuutta vuosittaiseen ilmoitusliikenteeseen.

Lue lisää toiminnastamme tästä.

Ota yhteyttä:

Elite Palkitsemispalvelut Oy

Lasse Mäkinen

toimitusjohtaja

050 3360204

lasse.makinen [ät] elitevarainhoito.fi