Alexandria Pankkiiriliike Oyj - valtakunnallinen sijoituspalvelyhtiö

Alexandria Pankkiiriliike Oyj tarjoaa laadukkaita ja helppohoitoisia säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua. Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut. Valikoimamme tarjoaa käyttöösi sopivat työkalut, oli kyseessä pienempi tai suurempi summa.

Instituutiopalvelumme tarjoaa korkealuokkaista henkilökohtaista palvelua vaativille sijoittaja-asiakkaille. Kartoitamme asiakkaan tilanteen huolellisesti, ja rakennamme asiakkaan tavoitteisiin soveltuvat ajankohtaiset ratkaisut. Tuotevalikoimamme on monipuolinen, ja pystymme käyttämillämme instrumenteilla räätälöimään joustavasti markkinatilanteeseen kulloinkin sopivan kokonaisuuden. Panostamme asiakassuhteen henkilökohtaiseen hoitoon sekä aktiiviseen vuoropuheluun.​

Alexandria Pankkiiriliike on perustettu vuonna 1996 ja kahdenkymmenenkahden vuoden aikana olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Erikoisalaamme ovat laadukkaat sijoittamisen ja säästämisen ratkaisut. Asiakkaanamme on yli 80 000 suomalaista ja heitä palvelee 300 sijoitusalan ammattilaista 30 paikkakunnalla ympäri maan.

Alexandria-konsernin muodostavat Alexandria Pankkiiriliike, Alexandria Rahastoyhtiö, Alexandria Yritysrahoitus sekä strukturoituihin sijoitustuotteisiin erikoistunut Alexandria Markets.

Kysy lisää:


Samu Sirviö
Vanhempi neuvonantaja
samu.sirvio [ät] alexandria.fi