Vaikuttajaklubi 24.11.2022 Helsingissä: Turvaa tuotoille? Vaihtoehtoiset omaisuuslajit osana sijoitussalkkua.

Huolettaako taantuman riski samaan aikaan, kun inflaatio syö korkotuotot?

Kiinnostaisivatko sinua muutkin vaihtoehdot? Tule kuuntelemaan Evlin päästrategi Valtteri Ahdin esitystä vaihtoehtoisista omaisuusluokista (mm. infrastruktuuri- ja metsäkohteista sekä pörssilistaamattomista yrityksistä) osana sijoitussalkkua.

Kenelle tarkoitettu: Tämä tapahtuma on suunnattu henkilöstörahastojen ja järjestöjen edustajille, jotka haluavat kasvattaa tietämystään sijoittamisen mahdollisuuksista perinteisten osake- ja korkosijoitusten rinnalle. Tilaisuus sopii myös muille sijoittamisesta kiinnostuneille, joilla on sijoitusvarallisuutta ja halua tutustua vähemmän tunnettuihin sijoituslajeihin.

Aika ja paikka: Tapahtuma järjestetään 24.11.2022 alkaen klo 16.45 Evlin Helsingin keskustan toimistolla osoitteessa Aleksanterinkatu 19 (4. krs).

Puhuja: Valtteri Ahti on koulutukseltaan taloustieteiden tohtori ja suorittanut akateemiset opintonsa Helsingin Yliopiston lisäksi arvostetuissa Cambridgen ja Yalen yliopistoissa.

Hänellä on vahva kokemus globaalin talouden ja pääomamarkkinoiden analyysitoiminnasta, ja hän on hyvin arvostettu sekä strategistina että julkisena talouskeskustelijana.

 Ohjelma:

16:45 – 17:00 Tervetuloa. Ainokaisa Saarinen, puheenjohtaja, Suomen henkilöstörahastot

17:00 – 17:50 Vaihtoehtoiset omaisuusluokat. Valtteri Ahti, päästrategi, Evli. Tero Tuominen, johtaja, vaihtoehtoiset rahastot

17:50 - 18.00 Mitä kuuluu Evlille? Tapahtuman päätös 

Tervetuloa!

 

Tapahtuma siirtyy. Uusi aika ilmoitetaan myöhemmin. 

 

 
1 Alkaa 2 Valmis
Ymmärrän, että ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn antamieni tietojen käsittelyn ja tallentamisen Suomen henkilöstörahastot ry:n järjestelmään. Tietoja voidaan käyttää tapahtuma- ja jäsenviestintään tai kyselyihin. Ymmärrän myös, että tapahtumiamme saatetaan tallentaa joko osittain tai kokonaisuudessaan. Tallenteita saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Suomen henkilöstörahastot ry varaa oikeuden ohjelman ja toteutuksen muutoksiin. Hyväksyn, että nimeni/sähköpostiosoiitteeni näkyy muille osallistujille, ja että saan kalenterivarauksia seuraaviin tapahtumiin. Tämän voin halutessani kieltää ilmoittamalla siitä. Tapahtumin osallistujamäärä on rajoitettu.