Mandatum Life: henkilöstörahastojen hallinnointi ja varainhoito samasta konsernista

Mandatum Life tarjoaa ainoana toimijana Suomessa henkilöstörahastoille ja palkkiorahastoille laadukkaan ja kokonaisvaltaisen rahaston hallinnointipalvelun, räätälöidyn varainhoidon sekä korkean tason raportointipalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme alan kehittyneimmät digitaaliset palvelutverkossa ja mobiilisti.

Palkitsemisen asiantuntijamme auttavat työnantajia myös kehittämään rahastojen taustalla toimivia palkkiojärjestelmiä ja yrityksen palkitsemisen kokonaisuutta. Mandatum Life -konsernissa työskentelee yli 500 varautumisen, vaurastumisen ja palkitsemisen ammattilaista.

Mandatum Life on markkinoiden johtava palveluyritys henkilöstörahastoille ja palkkiorahastoille huolehtien ammattitaidolla yli 90 palkkio- ja henkilöstörahaston palveluista. Tarjoamme asiakasrahastoillemme oman täyden palvelun asiantuntijatiimin, joka huolehtii kaikista rahaston hallinnoinnin käytännön asioista ja palvelee rahaston jäseniä jäsenasioiden hoidossa. Rahasto- ja palkitsemistiimissämme työskentelee 15 asiantuntijaa – lisäksi rahastojen talousasioita hoitaa kokeneiden asiakaskirjanpitäjien tiimi ja jäseniä palvelee osaava asiakaspalvelumme.

Lue lisää rahastopalveluista.

Mandatum Lifen Instituutiovarainhoito tarjoaa henkilöstörahastoille niiden tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaa varainhoitoa. Henkilöstörahastojen sijoitusperiaatteet tunnetaan Mandatum Lifessa hyvin, sillä konsernilla on kokemusta yli 50 rahaston varainhoidosta. Mandatum Life on osana Sampo-konsernia suuri pohjoismainen sijoittaja, ja siksi asiakkaat hyötyvät monipuolisesta sijoituskohteiden valikoimasta.

Tutustu Mandatum Lifen Instituutiovarainhoitoon

Tutustu Life Journalin palkitsemisartikkeleihin

Kysy lisää:

Kiisa Hulkko-Nyman, liiketoimintajohtaja, palkitsemispalvelut, p. 050 337 5482, kiisa.hulkko-nyman [ät] mandatumlife.fi

Susa Väänänen-Aldrete, palvelupäällikkö, p. 041 538 8988, susa.vaananen-aldrete [ät] mandatumlife.fi