Metsän monet roolit 1.2.2023 - ilmastonmuutoksen torjuja ja sijoitussalkun inflaatiosuoja

Mietityttääkö ilmastonmuutos ja metsän monimuotoisuus? Entä onko tuottava ja kestävä metsänhoito mahdollista? Saako metsästä myös inflaatiosuojaa?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan metsästä ja siihen liittyvistä ajankohtaisista teemoista. Aihetta tarkastellaan vastuullisuuden ja sijoittamisen näkökulmasta sekä raotetaan puupohjaisten tuotteiden tulevaisuuden näkymiä ja käyttötarkoituksia.

Kenelle: 

Tapahtuma on suunnattu henkilöstörahastojen edustajille ja kaikille, jotka haluavat kasvattaa tietämystään metsästä ja metsäsijoittamisesta.

Moderaattori:

Anni Lassila, Sanoman henkilöstörahasto Hr

Puhujat: 


Seela Sinisalo, vastuullisuusjohtaja, UB Omaisuudenhoito
– Seelan puheenvuorossa käsitellään metsäteemaa ja metsäsijoittamista vastuullisuuden näkökulmasta.


Kari Kangas, salkunhoitaja, UB Omaisuudenhoito
– Kari käy läpi tuottavan ja kestävän metsänhoidon perusteita sekä nykyisen metsätilamarkkinan kuulumisia.


Teemu Perälä, salkunhoitaja, UB Omaisuudenhoito
– Teemu kertoo puupohjaisten tuotteiden tilanteesta nyt ja tulevaisuudessa sekä niiden taustalla olevista megatrendeistä.

Aika:

1.2.2023 klo 15-16.15

Paikka:

UB:n Helsingin toimistolla Aleksanterinkatu 21 A 4 krs. tai etäyhteyden kautta.

 
1 Alkaa 2 Valmis
Ymmärrän, että ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn antamieni tietojen käsittelyn ja tallentamisen Suomen henkilöstörahastot ry:n järjestelmään. Tietoja voidaan käyttää tapahtuma- ja jäsenviestintään tai kyselyihin. Ymmärrän myös, että tapahtumiamme saatetaan tallentaa joko osittain tai kokonaisuudessaan. Tallenteita saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Suomen henkilöstörahastot ry varaa oikeuden ohjelman ja toteutuksen muutoksiin. Hyväksyn, että nimeni/sähköpostiosoiitteeni näkyy muille osallistujille, ja että saan kalenterivarauksia seuraaviin tapahtumiin. Tämän voin halutessani kieltää ilmoittamalla siitä. Tapahtumin osallistujamäärä on rajoitettu.