Evli – Vastuullisen palkitsemisen asiantuntija

Evli-konserni

Meille vauraus merkitsee keinoa edistää hyvää niin yksilön kuin yhteiskunnan tasolla. Autamme yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan vastuullisesti - kokemukseemme, asiantuntemukseemme ja pohjoismaisiin arvoihin nojaten. Evli on perustettu vuonna 1985, meillä työskentelee lähes 300 ammattilaista pitkillä työurilla, hallinnoimme n. 15 miljardin euron varallisuutta ja olemme suomen 4. suurin rahastoyhtiö.

Kaikki yritysten kannustinpalvelut yhdeltä luukulta

EAI (Evli Alexander Incentives) tarjoaa yritysten kannustinjärjestelmien suunnitteluun (LTI, STI, henkilöstörahasto), markkinavertailuun ja käyttöönottoon liittyvät neuvonantopalvelut sekä kaikki henkilöstörahaston ja osakekannustimen hallinnointiin liittyvät palvelut - kattaen osakepohjaiset järjestelyt optioista ja osakepalkkioista koko henkilöstön osakesäästöohjelmiin sekä henkilöstö- ja palkkiorahastoihin.

EAI tarjoaa kokonaisvaltaista rahaston perustamisen ja ylläpidon neuvontapalvelua sekä rahastojen hallinnointipalvelua. Yhteistyössä Evlin kanssa tarjoamme varainhoidon palvelut rahastoille. Näin yhtiön saatavilla on koko palveluketju yhdeltä luukulta - kannustimien suunnittelusta osallistujien varainhoitoon. Palvelukokonaisuus perustuu digitaaliseen Incentive.Online-portaaliin HR-vastaaville, kannustinohjelman haltijoille ja henkilöstörahastojen jäsenille ympäri maailman. Palvelu on markkinoiden nopein, pääomia voi rebalansoida, näkyvyys palkitsemiseen kirkastuu ja varainhoito on hyvistä parhain. Lähes 50 palkitsemisen asiantuntijaa ovat palveluksessanne.

Tutustu meihin täällä.

Parhaaksi tutkittu Instituutiovarainhoito henkilöstörahastoille, vastuullisesti

Yhteisösijoittajat arvioivat Evli Pankin Suomen parhaaksi varainhoitajaksi yhteensä 14 varainhoitotalon joukossa kokonaislaatuarviolla mitattuna tuoreessa Kantar Prosperan "External Asset Management 2021 Finland" -tutkimuksessa. Evlin saama kokonaislaatuarvio oli 4,13 asteikolla 1-5. Vuoden 2021 sijoitus on jatkoa Evlin aiemmalle erinomaiselle menestykselle Kantar Prosperan yhteisövarainhoidon vuosittaisissa asiakastutkimuksissa. Evli on sijoittunut ensimmäiselle sijalle viitenä vuonna peräkkäin (2015, 2016, 2017, 2018, 2019) ja toiselle sijalla vuonna 2020. Evli on myös jo viidettä vuotta peräkkäin selvästi käytetyin yhteisövarainhoitaja Suomessa. Yhteensä 66 prosenttia tutkimukseen osallistuneista yhteisöistä käyttää Evlin varainhoitopalveluita.

Lue lisää Kantar Prosperan tutkimuksesta täältä.

Vastuullinen sijoittaminen tarkoittaa ympäristön, yhteiskunnan ja hyvän hallinnon huomioimista sijoitustoiminnassa. Vastuullisuus vaikuttaa yhtiöiden pitkän aikavälin menestysmahdollisuuksiin, ja tämän huomioon ottaminen sijoituksissa on tuottavaa myös sijoittajalle. Me Evlissä haluamme kasvattaa asiakkaidemme varallisuutta vastuullisesti. Tämän vuoksi vastuullisuus on integroitu Evlin varainhoidon sijoitustoimintaan, ja rahastot noudattavat Evlin vastuullisen sijoittamisen periaatteita.

Lue lisää vastuullisuudesta Evlissä täältä.

Rahastoja palvelevat:

Timo Wallenius, 040 552 5300, timo.wallenius [ät] eai.fi

Visa Korhonen, 040 587 7834, visa.korhonen [ät] eai.fi

Lauri Ahokanto, 040 595 8500, lauri.ahokanto [ät] evli.com (rahastojen varainhoito)