FIM – varallisuudenhoidossa tärkeintä on luottamus

FIM on suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, joka palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti. Kokeneet ammattilaisemme tarjoavat sijoitus- ja varainhoitopalveluja niin varakkaille yksityissijoittajille, yrityksille kuin instituutioille 30 vuoden kokemuksella.

Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Tukholmassa sijaitsevien toimipisteidemme lisäksi palvelemme asiakkaitamme kattavasti verkossa ja mobiilissa. FIM on osa suomalaista S-Pankki-konsernia.

Yhteisöasiakkaidemme vuosittaisten arvioiden mukaan FIM on yksi Suomen parhaita varainhoitajia yhteydenpidon ja henkilökohtaisen palvelun suhteen. Se on meille kunnia-asia, jota vaalimme jatkossakin.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää toimintatavoistamme ja palveluistamme. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 09 6134 6380 (pvm/mpm) sekä sähköpostilla instituutiot [ät] fim.com.

Voit myös jättää meille yhteystietosi niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä tapaamisajan sopimiseksi.

Tutustu FIMin verkkosivuihin: Löydät sivuiltamme lisää informaatiota FIMistä, voit seurata muun muassa kiinnostavia markkinakommentteja ja FIMin rahastojen kehitystä.