UB - Rahastoja, jotka erottuvat valtavirrasta

HR-sijoittamisen edelläkävijä… 

UB HR Suomi on keväällä 2004 perustettu kotimaisiin osakkeisiin varansa sijoittava osakerahasto, jonka osakevalinnoissa huomioidaan yhtiöiden vastuullinen henkilöstöpolitiikka. Rahaston sijoitustoiminnan tavoitteena on tuotto, joka vastaa vähintään Suomen osakemarkkinoiden keskimääräistä tuottoa, mutta keskimääräistä alhaisemmalla riskillä. Samalla lähtökohtana on, että merkittävä osa rahaston sijoituksista on yhtiöissä, joilla on oma henkilöstörahasto.

UB HR Suomi on 10 vuoden toiminta-aikanaan yksi parhaiten menestyneistä kotimaisiin osakkeisiin sijoittavista rahastoista ja sen tuotto on myös ollut osakemarkkinoiden keskimääräistä tuottoa parempi. Rahastovertailuja tekevän Morningstarin analyysin mukaan UB HR Suomen erityisvahvuutena on se, että osakekurssien laskiessa rahasto tyypillisesti häviää markkinoita vähemmän.

Lisätietoa rahastosta

Morningstarin analyysi

…sekä Pohjoismaiden johtava reaaliomaisuuteen erikoistunut varainhoitaja

Tavoitteenamme on tarjota rahastoja, joiden avulla sijoittaja voi rakentaa sijoitussalkun, jossa salkun tuotto-odotus on saavutettavissa perinteistä sijoitussalkkua alhaisemmalla riskillä. Perinteisten osake- ja korkosijoitusten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme reaaliomaisuusrahastoja, jotka sijoittavat listattuihin kiinteistösijoitusosakeyhtiöihin ja listattuihin infrastruktuuriyhtiöihin. Rahastot mahdollistavat sijoittamisen kassavirtaa tuottaviin omaisuusluokkiin globaalisti erittäin likvidissä muodossa.

Listattujen reaaliomaisuusrahastojen ohella sijoitamme suomalaisiin metsäkiinteistöihin pääomarahastojen kautta. Metsä tarjoaa kiinteistö- ja infrastruktuurisijoitusten tapaan sijoittajalle hyvää reaalituottoa osakemarkkinoita merkittävästi matalammalla riskillä.

Reaaliomaisuusrahastot tarjoavat hajautushyödyn lisäksi erinomaisen inflaatiosuojan.

Tutustu tästä UB:n rahastoihin

Lisätiedot

Asiakkuuspäällikkö Mikko Hutri

sähköposti: mikko.hutri [ät] unitedbankers.fi

puh. 09 25 380 345