Tietoja yhdistyksestä

Suomen henkilöstörahastot ry on henkilöstö- ja palkkiorahastojen etujärjestö. Se edustaa suomalaisia henkilöstörahastoja ja antaa lausuntoja eri viranomaisille sekä julkisuuteen rahastoja koskevista asioista. Yhdistys toimii aktiivisesti neuvonantajana kaikissa rahastoja koskevissa asioissa.

Yhdistys tekee työtä henkilöstön palkitsemismuotojen tunnettuuden lisäämiseksi. Henkilöstörahastoyhdistykseen voivat liittyä suomalaiset henkilöstörahastot, joista vanhimmat ovat olleet olemassa jo yli 20 vuotta.Yhdistykseemme kuuluu 35 henkilöstörahastoa, joissa on noin 110 000 jäsentä.

Yhdistys ja  eri yhteistyötahot järjestävät vuosittain jäsenrahastojen edustajille tiedotus- ja valmennusustapahtumia, joissa myös rahastojen edustajilla on mahdollisuus verkostoitua keskenään.

Yhdistys julkaisee tiedotteita ja ylläpitää internetsivuja. Sivuilla käsitellään ajankohtaisia  ja henkilöstörahastoja koskevia asioita. Jäsensivuilta rahastot saavat lisätietoa yhdistyksen toiminnasta ja sen tekemistä päätöksistä. Internet sivut toimivat myös aktiivisena kanavana jäsenrahastoille ja yhteistyökumppaneille.

Yhdistys kerää jäsenrahastoilta tietoja jäsenrahastoja kiinnostavista palveluista sekä avustaa jäsenrahastoja palveluiden tuottamisessa ja mm. eri tilastojen laatimisessa.

Y-tunnus 1946038-1