Tietoja yhdistyksestä

Suomen henkilöstörahastojen yhdistys ry on henkilöstörahastojen etujärjestö. Se edustaa suomalaisia henkilöstörahastoja ja antaa lausuntoja  eri viranomaisille sekä julkisuuteen rahastoja koskevista asioista. Toimii aktiivisesti neuvonantajana kaikissa rahastoja koskevissa asioissa.

Yhdistys tekee työtä henkilöstön palkitsemismuotojen tunnettuuden lisäämiseksi. Henkilöstörahastoyhdistykseen voivat liittyä suomalaiset henkilöstörahastot, joista vanhimmat ovat olleet olemassa jo yli 20 vuotta.Yhdistykseemme kuuluu 35 henkilöstörahastoa, joissa on noin 110 000 jäsentä.

Yhdistys ja  eri yhteistyötahot järjestävät  vuosittain jäsenrahastojen edustajille tiedotus- ja koulutustapahtumia, joissa myös rahastojen edustajilla on mahdollisuus verkostotua keskenään.

Yhdistys julkaisee tiedotteita ja ylläpitää internetsivuja. Sivuilla käsitellään ajankohtaisia  ja henkilöstörahastoja koskevia asioita. Jäsensivuilta rahastot saavat lisätietoa yhdistyksen toiminnasta ja sen tekemistä päätöksistä. Internet sivut toimivat myös aktiivisena kanavana jäsenrahastoille ja yhteistyökumppaneille.

Yhdistys kerää jäsenrahastoilta tietoja jäsenrahastoja kiinnostavista palveluista  sekä avustaa jäsenrahastoja palveluiden tuottamisessa ja mm. eri tilastojen laatimisessa.