WALLSTREET-KONSERNI - Arvonluontiin erikoistunut konserni

Wallstreet on kansainvälisesti toimiva arvonluontiin erikoistunut konserni, joka tarjoaa ratkaisuja yritysten kasvun vauhdittamiseen ja asiakkaiden varallisuuden kasvattamiseen.

  • Yli 70 työntekijää sekä vahva kansainvälinen yhteistyöverkosto ja kotimainen Advisor-verkosto
  • Toimipisteet: Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Oulu, Abu Dhabi, Santiago de Chile
  • Asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, yrittäjiä, yrityksiä ja Instituutioita
  • Yhtiön omistavat toimiva johto, henkilöstö sekä ulkopuoliset sijoittajat

Luomme asiakkaillemme lisäarvoa yhdistämällä rahoitusalan asiantuntemusta ja syvää substanssiosaamista erityisosaamisalueillamme

 

PALVELUMME HENKILÖSTÖRAHASTOILLE

Omaisuudenhoito

Tarjoamme instituutioasiakkaillemme sekä täyden valtakirjan että konsultatiivista omaisuudenhoitoa. Lähestymistapamme omaisuudenhoidossa perustuu asiakastarpeeseen, jonka pohjalta tarjoamme määritelmän mukaisesti riippumatonta ja objektiivista omaisuudenhoitoa. Omaisuudenhoitomme lähtökohtana on asiakkaan omaisuuden turvaava hallinnointi, varojen järkevä kansainvälinen hajautus sekä asettamienne riskirajoitteiden ja tuottotavoitteen huomiointi.

Suorat rahastosijoitukset

Palvelemme instituutioasiakkaitamme globaalissa rahastovalikoinnissa ja vertailussa. Autamme tarpeen mukaan sijoitusstrategian luomisessa ja taktisessa allokaatiossa sekä sijoitussuunnittelussa. Käytössämme on oman analyysin lisäksi Euroopan suurimman rahastotutkimustalon globaali alusta, minkä myötä rahastovalikoimaamme kuuluu yli 40.000 globaalia rahastoa 450 rahastoyhtiön valikoimasta. Kauttamme löydät parhaat, tarkoin analysoidut rahastot joka tilanteessa.

Strukturoidut sijoitustuotteet

Tarjoamamme strukturoidut tuotteet hyödyntävät tehokkaasti markkinoiden luomia mahdollisuuksia hinnoittelussa ja räätälöimme asiakkaillemme tarjoamat tuotteet markkinanäkemykseemme sopiviksi. Tarjontaamme kuuluu eri riskitason tuotteita. Käytämme parhaita kansainvälisiä liikkeeseenlaskijoita ja kilpailutamme tuotteet useiden liikkeeseenlaskijoiden välillä. Tarjoamme asiakkaillemme sekä julkisesti merkinnässä olevia tuotteita, että vain rajatulle joukolle merkinnässä olevia erillislainoja. Tämän lisäksi teemme yksittäisille asiakkaillemme heidän näkemykseen ja riskiprofiiliin sopivia räätälöityjä tuotteita.

Pääomasijoittaminen ja kasvuyhtiöiden rahoittaminen

Wallstreet Private Equity (WPE) on AIFM-rekisteröity vaihtoehtorahastonhoitaja ja pääomasijoittaja, joka hyödyntää sijoituksissaan kahta globaalia megatrendiä: uusiutuvaa energia-tuotantoa ja digitalisaatiota. WPE on perustunut aurinkovoimarahaston, joka sijoittaa aurinkovoiman tuotantolaitoksiin ilman maantieteellistä rajoitusta. Rahasto käyttää ainutlaatuista palkkio- ja kannustinmallia, joka ohjaa hallinnointiyhtiötä maksimoimaan jatkuvaa tuotonmaksua sijoittajille. Rahaston tavoitteena on tuottaa sijoittajille noin 10 % (IRR) tuottoa.

 

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme ylpeydellä instituutiotasi saamaan parhaat ratkaisut joka markkinatilanteessa!

Marjo Talikka                                                   Yvonne Potrykus
+358 10 523 2235                                           +358 10 523 2229
+358 50 378 4131                                           +358 50 555 0408
marjo.talikka [ät] wallstreet.fi                             yvonne.potrykus [ät] wallstreet.fi

Tutustu myös kotisivuihimme www.wallstreet.fi/

 

Lue lisää Wallstreetin uudesta aurinkovoimarahastosta tästä