Vaikuttajaklubi Online 7.4.2020: Henkilöstörahaston hallinnointi kriisitilanteessa

Ajankohtainen pandemia vaikuttaa myös rahoitusmarkkinoihin. Pörssikurssit heiluvat voimakkaasti, ja vaikutuksia talouteen ja yritysten tulevaisuuteen osataan tässä vaiheessa vain arvailla. On mahdollista, että henkilöstörahastossakin joudutaan pohtimaan, miten sopeutua tilanteeseen ja kuinka toimia, jos sijoitusten arvo on laskenut. Mitkä ovat mahdolliset toimintavaihtoehdot ja miten niistä päätetään?

Mukana keskustelussa ovat yhteistoiminta-asiamies Joel Salminen työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä yhteistyökumppaniemme asiantuntijat Riikka Krause (Elite Palkitsemispalvelut) sekä Visa Korhonen ja Mirella Punkka (Mandatum Life). Keskustelua johdattelee Tuula Muukkonen (Suomen henkilöstörahastot ry).

Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti henkilöstörahastojen valtuustojen ja hallitusten jäsenille sekä muille henkilöstörahastojen parissa työskenteleville. Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin ja osallistujamäärän rajaamiseen keskustelun mahdollistamiseksi.

Aika:       Tiistai 7.4.2020 kello 9.00-10.00

Paikka:   Verkkokokous

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 6.4.2020 kello 10.00 tästä. Huom! samalla lomakkeella voit ilmoittautua myös muihin huhtikuun Vaikuttajaklubi Online -aamuihin. Lähetä lomakkeella myös terveisiä meille ja kysymyksiä asiantuntijoille.