Vaikuttajaklubi Online 14.4.2020: Pörssikurssit syöksyvät, miten suhtautua?

Henkilöstörahastojen sijoitusstrategiat painottavat maltillista riskiä ja pitkän ajan sijoittamista, millä keinoilla tässä tilanteessa voidaan turvata sijoituksia tai pehmentää iskuja ja samalla ottaa huomioon henkilöstörahastojen sijoitussuunnitelma? Pitäisikö henkilöstörahastojen muuttaa strategiaansa tässä tilanteessa? Mitä silloin tulisi ottaa huomioon? Moni on vähentämässä sijoitusten osakepainoa, onko se hyvä strategia? Milloin osakepainoa kannattaa taas nostaa?

Tapahtuma on tarkoitettu henkilöstörahastojen hallituksille ja valtuustoille, rahastojen parissa työskentelille sekä muille sijoittamisesta ja palkitsemisesta kiinnostuneille. Tule keskustelemaan ja kuulemaan sijoittamisen ammattilaisten näkemyksiä tilanteesta ja vaihtoehdoista.

Mukana keskustelussa ovat Strategist & Portfolio Manager Allan Eriksen (United Bankers), Director, Asset Management Petri Pohjanoksa (Index Varainhoito) sekä Director, Institutional Sales Marjo Talikka ja Portfolio Manager Kim Nummelin (Korkia Varainhoito). Moderaattoreina toimivat Stefan Nordling (SijoittajaPRO) ja Tina Sweins (Suomen henkilöstörahastot).

Aika     Tiistai 14.4. kello 9.00-10.00

Paikka  Verkkokokous

Tervetuloa!

Ilmoittauduthan viimeistään 11.4.2020 tästä. Osallistujien määrä on rajoitettu.