Vaikuttajaklubi 28.3.2018 Helsingissä: Sääntely uudistui - mitä henkilöstörahastossa tulee tietää muutoksista ja miten toimia?

Aika                 Keskiviikko 28.3.2018 klo 11.30 alkaen

Paikka.            Evli Pankki, Aleksanterinkatu 19 A, Helsinki

Asiantuntijat:   Tuulia Kosonen, Legal Counsel, Evli Pankki, Elina Viitanen, Legal Counsel, ja Henri Korhonen, Senior Legal Counsel, Fondia.

Mukana myös sijoitusjohtaja Jukka Kurki, Evli Pankki, ja puheenjohtaja Ainokaisa Saarinen, Suomen henkilöstörahastot, avaamassa tapahtumaa sekä keskustelua virittämässä toimitusjohtaja Hannu Huuskonen, Sijoittaja PRO.

Yhteistyökumppanit: Evli Pankki - Varainhoito, SijoittajaPRO, Fondia

Tänä talvena henkilöstörahastoja koskevassa sääntelystä on tapahtunut muutoksia, suurimpana MiFID II -regulaation voimaantulo. Se tarkoittaa vaikutuksia rahaston ja sen varainhoitajien suhteeseen, ja liikkeelle on uusia sopimuspapereihin, tietopyyntöjä jne. Oletko selvillä siitä, miten muutokset vaikuttavat, ja mitä on viisasta ottaa huomioon? Miten kannattaa toimia?

Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti henkilöstörahastojen sijoitustoiminnasta vastaaville, jotka toimivat varainhoitosopimusten parissa. Tavoitteenamme on saada mukaan useiden eri rahastojen edustajia, kuitenkin pitäen osallistujamäärän keskustelun mahdollistamiseksi rajattuna. Mukana siis huippuasiantuntijoiden lisäksi myös kollegoita. Jos haluat mukaan, ilmoittauduthan ajoissa!

Ilmoittaudu tästä. TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ. TIEDUSTELE PERUUTUSPAIKKOJA YHTEYDENOTTOLOMAKKEELLA.

Varaamme oikeuden muutoksiin. Tapahtuma on kohderyhmään kuuluville maksuton.