Vaikuttajaklubi 26.4.2018 Helsingissä: Katse kohti rahoituksen kestävää tulevaisuutta

Aika                           Torstai 26.4.2018 klo 12.00-13.30

Paikka                       Helsingin yliopisto, Fabianinkatu 33, päärakennus, ns. Opettajien lehtisali

Asiantuntijat               Finanssialan vastuullisuustoimikunnan jäsen, Tracefi Oy.n partneri Susanna Miekk-oja ja Tracefi Oy.n partneri Mikael Niskala

Yhteistyökumppani    Helsingin yliopiston alumnit ry

Euroopan Unioni on valinnut kestävyyden kilpailutekijäksi. YK:n kestävän kehityksen ja Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteisiin päästäkseen EU on 8.3. päätöksestään toteuttaa nopealla aikataululla merkittävä uudistus, kestävän rahoituksen strategia. Kaikkeen sijoittamiseen otetaan mukaan ESG-asiat, ympäristö, yhteiskunta ja hallinto. Vastuu toteutuksesta koskee niin hallitusta kuin toimijoita. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan - ota selvää, mistä on kyse ja miten toimia. Lisänä esimerkki sijoitussalkun vaikuttavuudesta arvioinnista. 

EU tähtää siihen, että sijoittajatahojen hallitukset ottavat vahvan rooliin kestävyyteen liittyvissä kysymyksissä – kuinka riskit ja mahdollisuudet vaikuttavat sijoituskokonaisuuden tulokseen. Poissulkevasta vastuullisuudesta katse siirtyy vahvasti eteenpäin – kestävyyteen. Henkilöstörahastojen sijoituspolitiikan tulee myös vahvemmin sisältää ESG.
 
Tapahtuma sopii kaikille sijoittamisen toimijoille ja EU:n kestävän rahoituksen strategiasta kiinnostuneille: henkilöstörahastojen hallituksille, sijoitustoiminnasta vastaaville henkilöille ja varainhoitajille.

Tracefi Oyj tähtää selkeän ja olennaisen kestävyystiedon välittämiseen, jotta niin sijoittajat kuin yritykset voivat tehdä päätöksiä, joilla on vaikuttavuutta. Yhtiö on SASB:in (Sustainability Accounting Standards Board) lisensoitu partneri.

 

Ilmoittaudu tästä. Huomaathan, että lounastapahtuman osallistujamäärä on rajattu. Varaamme oikeuden muutoksiin.