Vaikuttajaklubi 20.6.2016: Tulos- ja voittopalkkiot – kumpi toimii, yksilöllinen vs. kollektiivinen palkitseminen?

Suomen henkilöstörahastojen yhdistys järjestää yhteistyössä Mandatum Lifen/Innovan kanssa Vaikuttajaklubi-tilaisuuden maanantaina 20.6. Tilaisuudessa tavataan kollegoita ja pohditaan tulospalkkioiden hyödyntämistä. Mikä on tulospalkitsemisen tehtävä, entä mikä on toimivaa palkitsemista? Miten yrityksissä palkitseminen on käytännössä hoidettu, missä on onnistuttu ja epäonnistuttu? Miten tutkimustiedon näkökulmasta tulospalkitseminen pitäisi järjestää?

Aika: ma 20.6.2016 klo 17 alkaen

Paikka: Mandatum Lifen Pilarisali (Hietalahdenranta 9, Helsinki)

 

Ohjelma:

Tilaisuuden ja keskustelut alustavat kymmeniä organisaatioita palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmissä auttanut liiketoimintajohtaja Anna Ylikorkala Innovasta ja palkitsemisesta pitkän akateemisen uran tehnyt tutkijatohtori Anu Hakonen Aalto Yliopistosta.

Lisäksi toimitusjohtaja Jani Mikkola Innovasta käy läpi, millaisia rahastoivia palkkiojärjestelmiä tällä hetkellä käytetään henkilöstörahastojen yhteydessä ja miten rahaston rooli nähdään organisaatioissa osana palkitsemista.

Keskustelun jälkeen tarjolla on iltapalaa ja virvoittavia juomia.

Tilaisuuden kesto on noin 2,5 h.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu henkilöstörahastojen hallintoon osallistuville, palkitsemisesta kiinnostuneille henkilöille sekä näissä organisaatioissa palkitsemisasioista vastaaville henkilöille.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tervetuloa!