Vaikuttajaklubi 18.4.2016: Miten käytän TEM:n uusittua rahastosovellusta?

 

Nyt on luvassa sekä hyötyä että huvia! Vaikuttajaklubi kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 18.4.2016 kello 17 alkaen osoitteesssa Pohjoisesplanadi 33 A, 4. krs. Hyödyllistä tietoa on tällä kertaa tuomassa Työ- ja elinkeinoministeriön lakimies Silja Vainio, jonka opastuksella opimme parhaat ja kätevimmät käytännöt hyödyntää ministeriön uusittua rahastosovellusta.

Uutta on tarjolla myös yhteistyökumppanirintamalla: Tämänkertaisen iltapalan isännöi SHRY:n uunituore yhteistyökumppani, tunnettu ja luotettu varainhoitotalo FIM. Klubitapaamisen tärkein osa on kuitenkn kollegoiden tapaamisela, yhteisellä keskustelulla ja verkostoitumisella. Mukaan ovat tervetulleita rahastojen eri luottamustehtävissä ja hallinnossa toimivat (erityisesti tällä kertaa kannattaa ilmoittaa mukaan sovelluksen käyttäjät omasta rahastosta) ja rahastoiden öerustamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneet.

Tapahtuma on maksuton yhdistyksen jäsenrahastojen edustajile. Mikäli rahastosi ei vielä kuulu yhdistykseen tai vasta suunnittelet sen perustamista, otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta. Osallistujamäärä on rajattu: Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin varmistaen mahdollisimman monen rahaston/organisaation mukanaolo. Tilaisuuden kesto on noin 2 tuntia.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tervetuloa!