Vuosikokouksessa 2017 päätös vauhdikkaalle keväälle ja suuntaa loppuvuoden toiminnalle

Suomen henkilöstörahastojen yhdistys ry kokoontui vuosikokoukseensa keväiseen Helsinkiin 29.5.2017. Kokouksessa käsiteltiin Seija Gustafssonin johdolla sääntömääräiset asiat toimintakertomuksesta talousasioihin ja tulevan kauden toimintasuunnitelmaan. Todettiin, että yhdistys on vakiinnuttanut toimintansa aikaisempaa laajempiin puitteisiin.

Tarjoamaa jäsenille on kehitetty määrätietoisesti, ja yhteistyökumppanien kanssa toimiminen on vireää. Uutena alueena mukaan on tullut tutkimustoiminta kaksine julkaistuine selvityksineen. Hallituksen lähiajan saavutuksiin kuuluu myös taloushallinnon uudistaminen ja yhdistyksen vakaa taloudellinen asema.

Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin tällä kertaa myös sääntömuutoksia. Sääntöjä modernisoitiin, ja tehtiin kaksi merkittävämpää muutosta: Yhdistyksen nimi selkeytettiin muotoon "Suomen henkilöstörahastot ry", ja toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi hallituksen jäsenten kausi pidennettiin kahteen vuoteen ja luotiin erovuorosysteemi.

Alkaneelle hallituskaudelle tehtiin seuraavat henkilövalinnat:

Puheenjohtajana jatkamaan valittiin Ainokaisa Saarinen ja uudeksi puheenjohtajaksi Pauli Manninen. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Juha JyrkinenTuula Muukkonen ja Petri Rissanen sekä varajäseniksi Jyrki FahlströmAino Huuhti ja Kaisa Junkkarinen-Kosonen. Toiminnantarkastajaksi valittiin Vesa Lepistö 

Vilkkaasti keskustellut kokous kiitti kautensa päättänyttä hallitusta hyvästä työstä ja toivotti onnea uudelle, juuri valitulle hallitukselle.