Tulossa: valmennuksia rahastojen avainhenkilöille

Keväällä 2015 Suomen henkilöstörahastojen yhdistys käynnistää uuden toimintamuodon, jota on toivottu jäsenrahastojemme keskuudessa. Ryhdymme tarjoamaan valmennustapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet valtuustojen ja hallitusten jäsenet ja varajäsenet sekä asiamiestehtävissä toimivat. Valmennukset toteutetaan yhden illan mittaisilla moduuleilla, joilla kullakin on oma teemansa.

Ensimmäiseksi luvassa on kaksi valmennusmoduulia:

Henkilöstörahaston hallinnon ABC

Henkilöstörahaston toimintaa säädellään lainsäädännöllä ja rahaston säännöillä, joiden pohjalle hallinto on rakennettava. Jos haluat yleiskäsityksen hallinnon pääpiirteistä sekä valtuuston ja hallituksen jäsenten roolista ja vastuista, saat sen tehokkaasti yhdellä kertaa osallistumalla tähän moduuliin. Valmennus sopii sekä uusille vastuuhenkilöille että heille, jotka haluavat päivittää tietonsa.

Instituutiosijoittamisen ABC

Rahaston tärkeistä, operatiivisista tehtävistä toinen on sijoittaminen. Henkilöstörahastosijoittaminen eroaa yksityissijoittamisesta monella tavalla, mm. siten, että rahaston vastuuhenkilönä olet  sijoittamassa toisten varoja, ja varat on lain mukaan sijoitettava turvaavasti ja tuottavasti. Ota instituutiosijoittamisen tärkeimmät käsitteet haltuun, tutustu varainhoidon rakentamisen perusteisiin ja verkostoidu vastaavassa roolissa toimivien kollegoidesi kanssa.

SHRY:n valmennukset on tarkoitettu ainoastaan jäsenrahastojemme vastuuhenkilöille, ja ne toteutetaan kohtuulliseen omakustannushintaan.

Lisätietoja ajankohdista ja ilmoittautumisesta tulossa huhtikuussa!