Oletko uusi rahastosi hallinnossa? Haluatko kerrata sijoittamisen tai hallinnon perusasiat? ABC-valmennuksista tulossa uusia ryhmiä!

Suomeen on perustettu ilahduttava määrä uusia henkilöstö- ja palkkiorahastoja, ja olemassa olevien rahastojen valtuustoihin ja hallituksiin on valittu uusia ihmisiä. Suomen henkilöstörahastot ry on valmiina palvelemaan osaamisen kehittämisessä.

Suunnitelmissamme on järjestää vuonna 2019 tarvittava määrä suosittuja perusvalmennuksiamme. Instituutiosijoittamisen ABC ja Henkilöstörahaston hallinnon ABC ovat yhden illan (tai puolen päivän) mittaisia intensiivikursseja, jotka sopivat uusien vastuuhenkilöiden lisäksi myös kaikille heille, jotka haluavat päivittää tietonsa aiheista.

Parasta valmennuksissa on monen mielestä käytännönläheisyys ja tutustuminen toisten rahastojen valtuutettuihin ja hallituksen jäseniin. Myös kustannustaso ilahduttaa: Jäsenrahastojemme ihmisille valmennukset ovat maksuttomia, ja muiden rahastojen edustajillekin osallistuminen onnistuu ”omakustannushintaan”, mikäli ryhmissä on tilaa.

Haluatko mukaan? Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut, ja kerro arvio rahastosi osallistujien määrästä, toivomastasi valmennuspaikkakunnasta ja kummasta valmennuksesta olet kiinnostunut! Ollaan yhteydessä ja löydetään juuri teille parhaiten sopiva ajankohta ja valmennuspaikka. 

Kerro kiinnostuksestasi tässä.