SHRY 10 vuotta: Vaikuttajaseminaari 20.10.2014 Helsingissä

Syksyllä 2014 tuli kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä, kun henkilöstörahastojen neuvottelukunta "virallistettiin", ja Suomen henkilöstörahastojen yhdistys syntyi. Tätä juhlistaaksemme toteuttiin 20.10.2014 kymmenvuotisseminaariin, johon saapui runsas joukko rahastojen nykyisiä ja entisiä vaikuttajia. Ohjelmaan sisältyi sekä arvokasta tietoa että mahdollisuus keskusteluihin ja yhdessä viihtymiseen.

Esityksissä kuultiin erilaisia näkökulmia niin menneeseen kymmeneen vuoteen kuin vastaavasti tulevaisuuteen: Tarkastelussa olivat juridinen toimintaympäristö, työmarkkinajärjestöjen tuki, henkilöstörahasto osana työnantajan palkitsemista ja tietenkin instituutiosijoittaminen.

Keskustelua herättivät kehittämispäällikkö Juha Antila, yhteistoiminta-asiamies Harri Hietala, toimitusjohtaja Valdur Laid, johtaja Maria Löfgren, ylipormestari Jussi Pajunen ja johtaja Tuomas Virtala. Mukana oli useita instituutiosijoittamisen ammattilaisia, joihin osallistujilla on mahdollisuus tutustua myös asiaohjelman tauoilla.

Vaikuttajaseminaarin pääyhteistyökumppanina toimi Danske Capital.