Mandatum Life ja Innova: henkilöstörahastojen hallinnointi ja varainhoito samasta konsernista

Mandatum Life tarjoaa yhdessä tytäryhtiönsä Innovan kanssa ainoana toimijana Suomessa henkilöstörahastoille ja palkkiorahastoille laadukkaan ja kokonaisvaltaisen rahaston hallinnointipalvelun, räätälöidyn varainhoidon sekä korkean tason raportointipalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme alan kehittyneimmät digitaaliset palvelut mobiilisti.

Innovan palkitsemisen asiantuntijat auttavat työnantajia myös kehittämään rahastojen taustalla toimivia palkkiojärjestelmiä ja yrityksen palkitsemisen kokonaisuutta. Mandatum Life -konsernissa työskentelee yli 500 varautumisen, vaurastumisen ja palkitsemisen ammattilaista.

Innova on markkinoiden johtava palveluyritys henkilöstörahastoille ja palkkiorahastoille huolehtien ammattitaidolla 65 palkkio- ja henkilöstörahaston palveluista. Innova tarjoaa asiakasrahastoilleen oman täyden palvelun asiantuntijatiimin, joka huolehtii kaikista rahaston hallinnoinnin käytännön ja palvelee rahaston jäseniä heidän jäsenyyteensä liittyvissä asioissa. Innovan rahasto- ja palkitsemistiimissämme työskentelee 15 asiantuntijaa – lisäksi rahastojen talousasioita hoitaa viiden kokeneen asiakaskirjanpitäjän tiimi.

Lue lisää rahastopalveluista.

Mandatum Lifen Instituutiovarainhoito tarjoaa henkilöstörahastoille niiden tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaa varainhoitoa. Henkilöstörahastojen sijoitusperiaatteet tunnetaan Mandatum Lifessa hyvin, sillä konsernilla on kokemusta yli 30 rahaston varainhoidosta. Mandatum Life on osana Sampo-konsernia suuri pohjoismainen sijoittaja, ja siksi asiakkaat hyötyvät monipuolisesta sijoituskohteiden valikoimasta.

Tutustu Mandatum Lifen Instituutiovarainhoitoon

Tutustu Life Journalin palkitsemisartikkeleihin

Kysy lisää:

Jani Mikkola, toimitusjohtaja, Innova Palvelut
p. +358 50 577 9444, jani.mikkola [ät] innova.fi